بهترین راه برای گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی

دسته‌بندی مقاله : |

باز نشر در رسانه‌ها

آخرین محصولات

پکیج مراقبت از بدن

Original price was: 200/200تومان.Current price is: 180/100تومان.

پکیج مراقبت از پوست خشک و حساس

Original price was: 328/000تومان.Current price is: 295/200تومان.

پکیج مراقبت از پوست چرب و معمولی

Original price was: 339/950تومان.Current price is: 305/955تومان.

پکیج حمام مناسب موی چرب

Original price was: 289/500تومان.Current price is: 260/550تومان.

آخرین مقالات

How-to-select-best-sun-cream
مشخصات یک ضد آفتاب خوب چیست؟ راهنمای خرید کرم ضد آفتاب ایرانی
درمان خشکی پوست صورت
درمان خشکی و پوسته شدن پوست صورت
چروک-دور-لب
علل و روش‌های درمان چروک دور لب
موخوره
همه‌چیز درباره موخوره و عوارض آن
گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی

فهرست مطالب

5
(98)

یکی از باکتری‌هایی که به طور طبیعی در بدن انسان زندگی می‌کند، پروبیوتیک است. پروبیوتیک‌ها در دسته باکتری‌های خوب و ضروری قرار می‌گیرند. با وجود پروبیوتیک از بسیاری از بیماری‌های گوارشی مانند اسهال جلوگیری می‌شود. از تاثیرات دیگر این باکتری می‌توان به کاهش التهاب قسمت‌های مختلف بدن، تنظیم قند خون، کاهش وزن، عملکرد بهتر دستگاه گوارش، شیمی درمانی، کاهش خستگی بدن و دریافت مواد مغذی کافی اشاره کرد. به همین دلیل در این نوشتار از وارنبو به گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی اشاره خواهیم کرد.

بسیاری از افراد درصدد افزایش میزان این باکتری در بدن خود هستند تا از مزایایی مانند کاهش وزن بهره ببرند. خوشبختانه می‌توان میزان این باکتری‌ را به راحتی و با مصرف مواد غذایی و مکمل‌های پروبیوتیک، افزایش داد. در ادامه مقاله قصد داریم به بهترین راه برای گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی بپردازیم.

گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی

منابع مهم برای گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی

باکتری پروبیوتیک را می‌توان با مصرف مواد غذایی تخمیر شده در بدن افزایش داد. در ادامه به برخی از این مواد غذایی اشاره خواهیم کرد تا با گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی سلامت خود را تضمین کنید.

  1. کیمچی: کیمچی یکی از معروف‌ترین غذاهای تخمیر شده کره‌ای است. این غذا به دلیل فواید زیاد و مزه خاص خود مورد توجه بیشتر کشورهای جهان قرار گرفته است. به صورت کلی این غذا ترش مزه است. از فواید این غذا می‌توان به داشتن ویتامین K، ویتامین B، آهن و باکتری‌های اسید لاکتیک اشاره کرد. کیمچی یکی از بهترین گزینه‌ها برای افزایش باکتری‌های پروبیوتیک در سیستم گوارشی است.
  2. ماست: یکی از بهترین و بارز‌ترین منابع پروبیوتیک، انواع ماست‌ها هستند. به این نکته توجه داشته باشید که همه ماست‌ها منبع عظیمی برای باکتری پروبیوتیک محسوب نمی‌شوند و فقط ماست‌هایی دارای ارزش غذایی بالا هستند که از شیر دام با تغذیه اصولی تهیه شده باشند. اگر علاقه‌مند به افزایش این باکتری در سیستم گوارشی هستید، در هنگام خرید ماست، سعی کنید ماست‌هایی تهیه کنید که بر روی آن حاوی پروبیوتیک ذکر شده باشد. اگر ماست را به صورت خانگی درست می‌کنید از روش‌هایی تهیه ماست با حرارت جلوگیری کنید. حرارت دادن به ماست سبب از بین رفتن باکتری‌های موجود در آن می‌شود.
  3. کامبوجا: یکی از چای‌های تخمیر شده کامبوجا است. این چای سرشار از باکتری‌های مفید است و از فواید آن می‌توان به کاهش خطرهای قلبی و محافظت در برابر انواع سرطان اشاره کرد.
  4. نان: نان‌ها به دلیل اینکه با روش تخمیر به عمل می‌آیند منبع خوبی برای باکتری‌های پروبیوتیک محسوب می‌شوند. یکی از نان‌های حاوی پروبیوتیک، نان خمیر ترش است.
  5. سوپ میسو: سوپ میسو یکی دیگر از غذاهای حاصل از تخمیر است. این سوپ حاصل از تخمیر دانه‌های سویا است.
  6. کفیر (kefir): کفیر در دسته فرآورده‌های لبنی تخمیر شده قرار می‌گیرد. با وجود اینکه ماست از قوی‌ترین منابع پروبیوتیک محسوب می‌شود اما جالب است بدانید که پروبیوتیک‌های موجود در کفیر بسیار بیشتر از پروبیوتیک موجود در ماست است. در واقع کفیر از افزودن باکتری به شیر تهیه شده است. کفیر دارای مواد مفیدی از جمله ویتامین ب، ویتامین دی، فسفر، کلسیم، منیزیم و… است. این ماده غذایی دارای انواع زیادی است و شما می‌توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود، نوعی از آن را برای گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی خود مورد استفاده قرار دهید.
  7. شیر و پنیر حاوی پروبیوتیک : به منظور افزایش باکتری‌های مفید در سیستم گوارشی بهتر است شیر و پنیر‌هایی تهیه کنید که حاوی باکتری پروبیوتیک باشند. از طرفی دیگر مصرف به اندازه این مواد موجب رفع خطر بیماری قلبی و جلوگیری از پوکی استخوان‌می‌شود. پنیرهایی مانند پنیر کاتیج، پنیر چدار و پنیر گودا برای افزایش پروبیوتیک گزینه‌های مناسبی محسوب می‌شوند.
  8. خیارشور: یکی دیگر از منابع بسیار خوب برای باکتری پروبیوتیک، خیارشور است. خیارشور از آنجا که در محلول آب و نمک تهیه شده منبع خوبی برای باکتری‌ها به شمار می‌رود. به این نکته توجه کنید که اگر در تهیه خیارشور از سرکه استفاده شده باشد، دیگر باکتری پروبیوتیک زنده در آن وجود نخواهد داشت و تاثیر آن بر سیستم گوارشی کاهش می‌یابد. خیارشور علاوه بر پروبیوتیک یکی از منابع خوب برای ویتامین K نیز به شمار می‌آید.
  9. تمپه (Tempe): تمپه یکی از غذاهایی است که توسط دانه‌های سویای تخمیر شده تشکیل شده است. این غذا علاوه بر باکتری‌های مفید، سرشار از پروتئین است. به دلیل پروتئین سرشار و ارزش غذایی بالای تمپه می‌توان آن را جایگزین گوشت کرد. این غذا حاوی مقادیر زیادی از ویتامین B12 نیز می‌باشد. همانطور که می‌دانید ویتامین B12 اغلب در غذاهای تهیه شده از گوشت و مرغ وجود دارد بنابراین با این تفاسیر تمپه را می‌توان یکی از بهترین غذاها برای افراد گیاه‌خوار دانست.
  10. سیر و پیاز: دو تا از منابع بسیار خوب برای افزایش باکتری‌ها، سیر و پیاز هستند. طبق تحقیقات مصرف کافی سیر و پیاز شما را از بسیاری از بیماری‌ها دور نگه می‌دارد. مصرف سیر و پیاز موجب افزایش باکتری‌های مفید در روده بزگ می‌شود. یکی دیگر از تاثیرات معجزه‌آسای سیر و پیاز رفع نفخ شکم است.

گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی

مکمل‌هایی برای گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی

در کنار مصرف مواد غذایی حاوی پروبیوتیک، یکی دیگر از راه‌های گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی، استفاده از مکمل‌های آن است. مکمل‌های پروبیوتیک در انواع مختلف قرص، کپسولی، پودر و حتی مایع وجود دارد. بسیاری از پزشکان به منظور رفع مشکلات گوارشی، مصرف مکمل‌های پروبیوتیکی را تجویز می‌نمایند. این مکمل‌ها با نام پری بیوتیک شناخته می‌شوند. توجه داشته باشید که با خوردن این مکمل‌ها نباید از داشتن رژیم غذایی درست و اصولی غافل شوید. مصرف مکمل‌در کنار رژیم غذایی درست و اصولی شما را به نتیجه دلخواه نزدیک‌تر می‌کند.

کلام آخر گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی

پروبیوتیک از باکتری‌های زنده سیستم گوارشی محسوب می‌شود که نبود آن‌ها مشکلات زیادی را در سیستم گوارشی ایجاد می‌کند. از علائم کمبود این باکتری‌های مفید می‌توان به علائمی مانند عفونت‌های دستگاه ادراری، افسردگی، مشکلات نفخ، یبوست، اسهال، اگزما، خارش‌های شدید پوستی و بسیاری از موارد دیگر اشاره کرد.

با شناخت مواد غذایی حاوی پروبیوتیک و گنجاندن پروبیوتیک‌های بیشتر در رژیم غذایی می‌توان میزان این باکتری را به راحتی افزایش داد. با کمی تغییر عادت غذایی می‌توان شاهد تغییرات معجزه‌آسایی از جمله کاهش وزن شد. برخی از مواد غذایی حاوی پروبیوتیک شامل کیمچی، تمپه، سوپ میسو، سرکه سیب، انواع شیر و ماست و پنیر تخمیری است.

در این مقاله قصد داشتیم شما را با انواع مواد غذایی حاوی باکتری پروبیوتیک آشنا کنیم. امیدواریم نکات این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیازات: 98

اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دریافت مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account